Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У рамках кінофестивалю «Харьковская сирень» в галереї «Бузок» відбудеться виставка картин, присвячена квітам бузку

У рамках кінофестивалю «Харьковская сирень» в галереї «Бузок» відбудеться виставка картин, присвячена квітам бузку

Про це повідомила сьогодні в ході прес-конференції начальник управління у справах преси та інформації ХОДА, співголова оргкомітету Міжнародного кінофестивалю «Харьковская сирень» Вікторія Маренич. «Харківські художники з особливим трепетом ставляться до квітів бузку. Ми хочемо зібрати всі картини тих художників, які зображали її у своїх роботах, і представити їх на нашій виставці в галереї «Бузок». Експозиція буде демонструватися протягом всього кінофестивалю», – підкреслила вона.

Вікторія Маренич також повідомила, що під час «Харьковской сирени» планується провести секцію, яку можна умовно назвати «Мода + кіно». Начальник управління відзначила, що це починання підтримує одна з швейцарських клінік краси. Також у галереї «Бузок» під час кінофестивалю відбудуться всі презентації книг та ряд майстер-класів.

Начальник управління повідомила, що галерею «Бузок» планується відкрити 5 квітня, в даний час завершуються останні приготування. «Ви побачите, як виглядає сучасний виставковий центр. Ця арт-галерея буде настільки мультифункціональною, що ми зможемо не тільки користуватися нею в якості виставкового павільйону, там також будуть проводитися щотижневі некомерційні майстер-класи для всіх вікових категорій», – заявила Вікторія Маренич.