Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківські журналісти взяли участь у XXII Міжнародному туристичному ярмарку «Крим. Курорти. Туризм. 2013» (доповнено)

Харківські журналісти взяли участь у XXII Міжнародному туристичному ярмарку «Крим. Курорти. Туризм. 2013» (доповнено)

Сьогодні в рамках прес-туру до Криму харківські журналісти взяли участь у XXII Міжнародному туристичному ярмарку «Крим. Курорти. Туризм. 2013 », присвяченому подієвому туризму та інтернет-продажам. Для участі у виставці було акредитовано понад 500 представників України, Росії, Білорусі та інших країн.

Перший заступник Голови Ради міністрів АР Крим Павло Бурлаков від імені уряду Криму і голови Ради Міністрів Анатолія Могильова привітав усіх учасників ярмарку.

«Я впевнений, що сьогоднішня подія, яка є головною подією в Україні в сфері туристичного бізнесу, буде дуже успішною. Ми сьогодні за підтримки Президента України Віктора Януковича та українського уряду розвиваємо нашу курортну і транспортну сфери. У Стратегії розвитку Криму до 2020 року у нас на першому місці стоїть розвиток курортної сфери і сільського господарства, щоб Крим надавав не тільки якісні курортні послуги, але і якісну сільгосппродукцію. Ми дуже інтенсивно працюємо над розширенням курортного сезону, ми вважаємо, що міжсезоння в Криму не має бути, тому що Крим - унікальний регіон з неповторними архітектурними та історичними пам'ятками та чудовою природою. Тому Крим зобов'язаний стати цілорічним курортом. Ми в цьому напрямі робимо все, і в минулому році ми вже отримали перші підсумки, коли в сезон, в тому числі навесні і восени, до нас приїхало більше 6 мільйонів туристів», - сказав Павло Бурлаков.

Головна мета ярмарку - реклама унікальних можливостей Криму і майбутнього курортного сезону, активне просування кримського туристичного продукту на міжнародний ринок, сприяння розвитку співпраці із зарубіжними країнами і міжнародними організаціями, розширення ділових контактів між підприємствами курортно-туристського комплексу і кримськими товаровиробниками.

Основними експонентами ярмарку є кримські здравниці, туристичні агентства України і Криму.