Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Юридичний департамент обласної адміністрації буде проводити роз'яснювальну роботу для редакторів районних ЗМІ

Юридичний департамент обласної адміністрації буде проводити роз'яснювальну роботу для редакторів районних ЗМІ

Як повідомила сьогодні в ході семінару-наради з актуальних питань діяльності районних комунальних засобів масової інформації начальник управління у справах преси та інформації ХОДА Вікторія Маренич, всі питання редакторів районних газет будуть роз'яснюватися за допомогою фахівців Юридичного департаменту ХОДА. «Питання щодо юридичної або фінансової діяльності, які будуть у вас виникати, не будуть накопичуватися, а будуть своєчасно вирішуватись», - підкреслила вона.

За словами директора Юридичного департаменту ХОДА Артура Мартіна, роз'яснювальна робота буде проводитися регулярно і систематично.

«Ми для себе намітили більш тісну роботу з управліннями, більш відкриту і детальну. Я впевнений, наші зустрічі і семінари будуть носити систематичний характер, адже багато питань, які були передані в  Юридичний департамент управлінням у справах преси та інформації від районних ЗМІ, дуже серйозні. Всі вони взяті на вивчення, і ті питання, відповіді на які у нас вже є, ми відпрацювали. Що стосується питань щодо податкового, фінансового законодавства, то ми взяли на себе ініціативу і відправили письмові запити до відповідних установ Харкова і Києва, щоб отримати офіційну інформацію. Ця робота тільки починається, тому всі питання ми будемо збирати через управління у справах преси та інформації і давати письмові роз'яснення», - повідомив він.