Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Василю Хомі вручили нагороду Харківської обласної спілки ветеранів Афганістану - медаль воїнської доблесті

Василю Хомі вручили нагороду Харківської обласної спілки ветеранів Афганістану - медаль воїнської доблесті

Голова Харківської обласної спілки ветеранів Афганістану Володимир Рижков в ході урочистої зустрічі активу ветеранських організацій учасників бойових дій на території інших держав і в Республіці Афганістан з керівництвом області звернувся до керівництва обласної державної адміністрації з проханням підтримати ініціативу спілки ветеранів. «Наступного року буде 25-та річниця виведення радянських військ з Республіки Афганістан, - сказав голова Харківської обласної спілки ветеранів Афганістану. - Це відповідальна дата, дата, коли потрібно підбивати підсумки. Тому ми хочемо виступити з ініціативою перед Президентом України, Верховною Радою та Кабінетом Міністрів, щоб 2014 рік був оголошений роком всіх воїнів-інтернаціоналістів».

Також Володимир Рижков розповів, що на сьогодні він вважає одним з основних завдань ветеранських організацій патріотичне виховання молоді. На думку Володимира Рижкова, необхідно розробити регіональну програму патріотичного виховання.

«Ми розуміємо що вона не отримає відразу гідного фінансування, але ми повинні виховувати гідних громадян, які б любили і захищали нашу країну», - сказав Володимир Рижков.

В кінці святкового заходу Володимир Рижков вручив заступникові голови - керівнику апарату обласної державної адміністрації Василю Хомі нагороду Харківської обласної спілки ветеранів Афганістану - медаль воїнської доблесті.