Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

14 лютого в Харкові відбудеться зустріч з акторами фільму «ТойХтоПройшовКрізьВогонь»

14 лютого в Харкові відбудеться зустріч з акторами фільму «ТойХтоПройшовКрізьВогонь»

Під час V Міжнародного кінофестивалю «Харьковская сирень», який розпочнеться 17 травня 2013 року, в кінотеатрі «Боммер» відбудуться різні творчі зустрічі та майстер-класи. «Я вважаю, що це місце має послужити відродженню кінематографічного Харкова», – підкреслила 31 січня в ході прес-туру в кінотеатр начальник управління у справах преси та інформації Харківської облдержадміністрації Вікторія Маренич. «Також ми плануємо раз на місяць в рамках проекту «Харьковская сирень. PS» організовувати в «Боммері» творчі зустрічі з відомими людьми. 14 лютого ми запросили до Харкова групу акторів, які зіграли у фільмі режисера Михайла Іллєнка «ТойХтоПройшовКрізьВогонь». У цей день буде продемонстровано фільм і відбудеться творча зустріч з виконавцями головних ролей», – зазначила вона.

Також глядачам буде надана можливість ознайомитися з кіномистецтвом інших країн – кожного місяця їх увазі буде запропоновано щось нове. Сьогодні в «Боммері» стартують «Вечори французького кіно», а в найближчі місяці глядачів чекають Дні польського кіно, які відбудуться за підтримки Генерального консула Республіки Польща в Харкові Яна Граната та його дружини Галини Гранат.

Як повідомила Вікторія Маренич, управління у справах преси та інформації веде роботу з різними консульствами і представництвами іноземних держав у м. Харкові та планує щомісяця представляти глядачеві фільми з різних країн.