Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У ході V Міжнародного кінофестивалю «Харьковская сирень» відбудеться презентація книги «Мілен Демонжо: моє кіно»

У ході V Міжнародного кінофестивалю «Харьковская сирень» відбудеться презентація книги «Мілен Демонжо: моє кіно»

Почесний президент Міжнародного кінофестивалю «Харьковская сирень» Мілен Демонжо в травні 2013 року знову відвідає Харків, - повідомила сьогодні в ході прес-конференції начальник управління у справах преси та інформації Харківської облдержадміністрації, співголова оргкомітету Міжнародного кінофестивалю «Харьковская сирень» Вікторія Маренич. «Мілен Демонжо приїде, і під час її перебування у Харкові відбудеться презентація її останньої книги. Ми отримали дозвіл від видавців і пані Демонжо. Це книга «Мілен Демонжо: моє кіно». Ми її вже переклали і провели переговори з видавництвом», - розповіла вона.

За словами Вікторії Маренич, також в ході ювілейного фестивалю «Харьковская сирень» буде презентовано нову книгу Володимира Миславського.

«Відомий харківський кінознавець, член журі кінофестивалю «Харьковская сирень» Володимир Миславський в новій своїй роботі розповідає про Дмитра Харитонова. Книга дуже цікава, я бачила перший примірник. Вона видана на кошти оргкомітету кінофестивалю «Харьковская сирень», але я хочу звернути увагу, що наш фестиваль єдиний, який існує на кошти меценатів», - підкреслила Вікторія Маренич.