Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Чемпіонка світу з шахів Ганна Ушеніна повернулася до Харкова

Чемпіонка світу з шахів Ганна Ушеніна повернулася до Харкова

Харківська шахістка Ганна Ушеніна сьогодні повернулася в Харків. В аеропорту її зустріли директор Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту ХОДА Дмитро Перепелиця, директор Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту Харківської міськради Андрій Хижняк, президент Харківської обласної федерації шахів, ректор Харківського національного університету внутрішніх справ Сергій Гусаров.

В ході прес-конференції, яка відбулася в Харківському національному університеті внутрішніх справ, Ганну Ушеніну привітали від імені голови облдержадміністрації Михайла Добкіна і вручили їй цінні подарунки - шахівницю і ноутбук.

Як зазначила Ганна Ушеніна, перемога на чемпіонаті далася дуже складно, оскільки турнір був тривалий і суперниці дуже сильні. «Перед турніром я і не думала, що стану чемпіонкою. Я дуже рада, що мені вдалося перемогти. Я просто хотіла грати кожен матч якомога краще. Найважчим був останній матч з екс-чемпіонкою світу Антоанетою Стефановою з Болгарії. Це були нервові партії, ми втомилися, було дуже важко. Але все закінчилося успішно», - наголосила Ганна Ушеніна.