Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Передплата на газету «Слобідський край» знаходиться в полі зору керівництва облдержадміністрації та обласної ради

Передплата на газету «Слобідський край» знаходиться в полі зору керівництва облдержадміністрації та обласної ради

Як повідомила сьогодні під час обласної селекторної наради начальник управління у справах преси та інформації ХОДА Вікторія Маренич, станом на 28 листопада 2012 року за обома передплатними індексами в області передплачено 8596 примірників газети «Слобідський край» при плані 40 тисяч. Найвищий показник має Печенізький район, який практично виконав план і дещо випередив Близнюківський, Барвінківський та Зачепилівський райони, де передплата становить 75-77%.

«Назву райони, де, якщо судити із цифр, районні державні адміністрації особливо не переймалися передплатою «Слобідського краю». У Балаклійському, Ізюмському, Красноградському, Харківському, містах Куп’янську та Чугуєві не передплачено й 10% запланованої кількості. Та безперечними аутсайдерами є міста Ізюм та Лозова, де план не виконано навіть на відсоток», - сказала Викторія Маренич.

Начальник управління у справах преси та інформації ХОДА також підкреслила, що стан передплати знаходиться в полі зору керівництва облдержадміністрації та обласної ради. Це питання спеціально винесено на селекторну нараду за три тижні до закінчення строку передплати на січень 2013 року, щоб сигналізувати про актуальність вирішення цього питання.

«Це нагадування для керівництва районних державних адміністрацій, що відповідно до доручення голови обласної державної адміністрації за підсумками селекторної наради від 27 липня 2012 року вони мають до 10 січня 2013 року інформувати облдержадміністрацію та особисто голову ХОДА Михайла Добкіна про результати передплати. Наступний контрольний строк - 15 липня 2013 року та 15 січня 2014 року. В порядку контролю на виконання доручення голови обласної державної адміністрації ми знову заслухаємо питання передплати на селекторній нараді в середині наступного року», - зазначила Вікторія Маренич.