Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Результати виборів по Харківському регіону дають право говорити, що всі починання будуть доведені до кінця. Михайло Добкін

Результати виборів по Харківському регіону дають право говорити, що всі починання будуть доведені до кінця. Михайло Добкін

Голова ХОДА Михайло Добкін в ефірі програми «Час влади» зазначив, що підтримка харків'янами Партії регіонів - це відповідь людей на ті реформи і перетворення, які відбуваються в країні і в Харківській області. «Життя у людей сьогодні непросте. Економічна криза, проблеми, які накопичилися в нашій країні за багато років, корупція, тиск на бізнес - все це, звичайно ж, відбивається на житті кожної людини, і ці проблеми неможливо вирішити ні за рік, ні за два, ні за три. І для мене було дуже важливо побачити і відчути, що люди готові довірити завершення реформ тим, хто їх розпочав», - сказав Михайло Добкін.

Глава області також підкреслив, що результати виборів по Харківському регіону дають можливість говорити, що всі починання будуть доведені до кінця, і всі обіцянки будуть виконані.

«Ми вибудували роботу таким чином, що жоден депутат-мажоритарник, обраний від Партії регіонів, не зможе залишити свою роботу в окрузі, де йому довірили право бути депутатом Верховної Ради. Ми будемо чітко контролювати виконання всіх тих програм і обіцянок, які були дані людям під час передвиборчої кампанії», - заявив Михайло Добкін.