Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Вікторія Маренич взяла участь у прямій телефонній лінії газети «Время регионов Харьковщины»

Вікторія Маренич взяла участь у прямій телефонній лінії газети «Время регионов Харьковщины»

Сьогодні начальник управління у справах преси та інформації ХОДА Вікторія Маренич взяла участь у прямій телефонній лінії газети «Время регионов Харьковщины». Протягом години вона відповідала на запитання читачів газети, які стосувалися різних сфер роботи управління. Зокрема, йшлося про майбутнє акції «Зроби добру справу - подаруй книгу!», про роботу «Школи юного журналіста», забезпечення ТВ-тюнерами окремих категорій населення, про фестиваль «Харьковская сирень», а також про перспективи розвитку районних ЗМІ в Харківській області.

Як зазначила Вікторія Маренич в ході спілкування з читачами, на Харківщині в останні кілька років помітно змінилося ставлення до комунальних ЗМІ. За її словами, районні газети займають дуже важливу нішу в інформаційному полі регіону, тому їх розвитку і надалі буде приділятися пильна увага.

«Районна газета - це унікальна компіляція подій, які відбуваються десь далеко, і новин окремого району. І те, що відбувається в рідному селі, селищі, районному центрі - це абсолютно автентична інформація, яку постачають тільки районні ЗМІ. І поки є споживач такої місцевої преси - вона має жити», - підкреслила Вікторія Маренич.