Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ярмаркує Дергачівщина

Ярмаркує Дергачівщина

Сьогодні в місті Дергачі в рамках фольклорного фестивалю «Козацька родина» відбувся великий районний ярмарок, на якому всі, хто завітав на свято, мали можливість придбати продукцію більше ніж 100 підприємств району та області за цінами виробників. «Все, що робиться сьогодні на Харківщині командою губернатора Михайла Марковича Добкіна, робиться для відродження величі нашого краю, для того, щоб краще жилося нашим людям на цій землі», - сказав під час урочистого відкриття фестивалю голова Дергачівської районної державної адміністрації Віталій Алексейчук.

«Багато років поспіль в ці дні дергачівці підбивають підсумки сільськогосподарського року, демонструючи свої здобутки, - зазначила перший заступник голови Харківської обласної ради Олена Олешко. – Традиційно ви посідаєте гідне місце в нашій області, нехай і надалі вас супроводжує удача».

Всі учасники ярмарку взяли участь у конкурсах «Краще підприємство», «Кращий товаровиробник», «Кращий гостинний двір» та «Найкраща експозиція».

А гості заходу, крім здійснення вдалих покупок, могли позмагатися за звання «Самий активний учасник спортивних змагань «Козацькі розваги», покататися на конях, побавитися з маленькими хижаками у контактному зоопарку, взяти участь у народних співах та насолодитися різноманітною концертно-розважальною програмою.