Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

29 вересня в Чугуєві відбудеться фінал чемпіонату України з гонок на прискорення

29 вересня в Чугуєві відбудеться фінал чемпіонату України з гонок на прискорення

29 вересня 2012 на військовому аеродромі в м. Чугуїв в рамках фестивалю «AdrenalinFest» відбудеться фінал чемпіонату України з гонок на прискорення. Кінцевий термін подачі заявок на акредитацію від ЗМІ - 27 вересня, 11:00. Для подачі заявки на акредитацію необхідно заповнити анкету та надіслати за адресою - 402metra@i.ua

Як повідомив начальник управління у справах фізичної культури та спорту ХОДА Сергій Христоєв, у змаганнях візьмуть участь близько 70 найсильніших професійних гонщиків з України, Росії, Білорусі, Молдови. Серед них - офіційний рекордсмен Європи з гонок на прискорення Андрій Кравченко. Серед почесних гостей: президент Федерації автомобільного спорту України Богдан Новицький, член президії Федерації автомобільного спорту - Віктор Янукович.

Також в рамках фестивалю відбудуться аматорські змагання за кубки «AdrenalinFest» в трьох номінаціях: автомобілі об'ємом двигуна до 2 л., до 3,5 л. і понад 3,5 л. В якості призів переможці отримають кубки, дипломи, по 100 літрів бензину і сертифікати від спонсорів.

У програмі «AdrenalinFest-2012» - тюнінг-виставка автомобілів, конкурси для учасників та гостей, призи, виставка ретромобілів. Для глядачів провідні автосалони Харкова проведуть тест-драйви.

Теги