Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Держслужбовці Харківщини вдало виступили на Всеукраїнській Спартакіаді

Держслужбовці Харківщини вдало виступили на Всеукраїнській Спартакіаді

З 17 по 22 вересня 2012 року в Алушті проходила XIV Всеукраїнська Спартакіада серед держслужбовців. За її підсумками  держслужбовці Харківської області посіли шосте місце. Досить значний скачок з 13-го місця,яке було здобуто у 2011 році, на 6-е нашій команді забезпечив вдалий виступ на турнірі футболістів та тенісисток.

Футболісти зупинилися в кроці від медалей, посівши почесне четверте місце. В 1/4 турніру харків'яни з рахунком 3:2 поступилися команді міста Київ, а в матчі за бронзу з рахунком 2:1 програли Одеській області.
Високий результат змогла показати на Спартакіаді Ірина Рудь. Виступаючи в настільному тенісі, харків'янка посіла четверте місце. Але на тенісному турнірі серед чоловіків Харківщина стала лише 24-ою.
21-е місце у команди області у шашках. Трохи кращий результат показали шахісти, зайнявши за підсумками 16-е місце. На 12-му завершили виступ волейболісти. Таким чином, за підсумками Спартакіади держслужбовці Харківської області посіли шосте місце, пропустивши вперед представників Закарпатської, Чернігівської, Полтавської, Хмельницької областей, а також переможців турніру - держслужбовців Дніпропетровської області.