Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Гості «Печенізького поля» виявили велику активність на всіх майданчиках фестивалю

Гості «Печенізького поля» виявили велику активність на всіх майданчиках фестивалю

«Для нас дуже важлива оцінка глядачів. Ми спілкувалися з гостями фестивалю на багатьох майданчиках. В основному ті, хто прийшов на свято, знайшли, де застосувати силу, інтелект і творчість у відповідності зі своїми вподобаннями. Глядачі виявляли велику активність – вже о 17 годині на всіх фестивальних майданчиках не вистачало призів, хоча в минулому році призи навіть залишилися. Ми дуже боялися, що коли одночасно буде проходити «Караоке на фестивалі» і конкурс козацьких силачів, десь не буде людей. Але свій глядач був і там, і там, у кожного був свій інтерес», – заявив сьогодні на прес-конференції режисер-постановник XI фестивалю «Печенізьке поле» Олександр Бінус.

Він зазначив, що на фестивалі вперше зроблені знахідки, які були належно оцінені глядачами. Якщо в минулому році найбільший інтерес викликали «Поросячі перегони», то в цьому однією з родзинок фестивалю стали світломузичні фонтани – таких на території СНД практично ніхто не бачив.

Олександр Бінус також повідомив, що після фестивалю з організаторами зв'язуються ті музичні групи, які брали участь у фестивалі, і просять надіслати їм телевізійні версії. «Вони кажуть, що в Україні не брали участі в таких організованих, барвистих фестивалях з великою кількістю глядачів, за винятком можливо, «Таврійських ігор». Це багато про що свідчить», – додав режисер.