Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Восени на Алеї почесних гостей фестивалю «Харьковская сирень» буде висаджено кущі бузку

Восени на Алеї почесних гостей фестивалю «Харьковская сирень» буде висаджено кущі бузку

«Під час Міжнародного кінофестивалю "Харьковская сирень" відбувається безліч подій, і завжди є що-небудь, що не можна вмістити у його рамки. Тому з 1 вересня ми зазвичай розпочинаємо проект "Харьковская сирень. PS"», – зазначила в ефірі обласного радіо начальник управління у справах преси та інформації ХОДА – співголова оргкомітету кінофестивалю Вікторія Маренич. Вона повідомила, що в рамках цього проекту на Харківському державному обласному телебаченні відбудуться зустрічі і презентації фільмів-переможців IV Міжнародного кінофестивалю, які представить харківський кінокритик Володимир Міславський.

Також з вересня заплановано декілька акцій. «По-перше, ми обов’язково поповнимо Алею почесних гостей відбитками долонь тих гостей, які відвідали нас цього року – їх було четверо. Ми плануємо восени висадити на цій алеї харківський бузок. Зазвичай саме в дні кінофестивалю бузок квітне, і це буде дуже красиво», – підкреслила Вікторія Маренич.

Крім того, в рамках «Харьковской сирени. PS» заплановано провести зустрічі із відомими російським кінорежисерами, які будуть представляти свої стрічки. «Ведуться переговори, до початку п’ятого фестивалю ми встигнемо показати 2-3 роботи», – додала начальник управління.