Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В Харківській області висунуто 120 кандидатів в Народні депутати України

В Харківській області висунуто 120 кандидатів в Народні депутати України

Як повідомила сьогодні в ефірі програми «Ранковий ексклюзив» на обласному радіо заступник начальника управління внутрішньої політики та зв'язків з громадськістю Харківської облдержадміністрації Олена Бугло, виборча кампанія розпочалася 30 липня цього року. Реєстрація поданих кандидатами документів закінчилася ще 13 серпня.

«Харківська область поділена на 14 округів. Наразі, в середньому на один округ припадає від 5 до 12 кандидатів. Здебільшого це висуванці Партії Регіонів, Об’єднаної опозиції, Комуністичної партії, партії Удар. Ці партії висунули своїх кандидатів по всіх мажоритарних округах. Це найбільш активні суб’єкти виборів на Харківщині. Всього 120 кандидатів виборів по всіх округах, 40 з них самовисуванці. Тобто кампанія буде дійсно активною та цікавою», - сказала заступник начальника управління внутрішньої політики та зв'язків з громадськістю ХОДА.

В цілому, зазначила Олена Бугло, у виборчому бюлетені буде близько 22 політичні партії та від 5 до 12 претендентів по мажоритарним округам. Крім цього, на виборчих дільницях будуть встановлені веб-камери. Подібна процедура не лише має довести прозорість виборчого процесу, а й унеможливить спроби провокації для тих, хто не вміє вигравати чесно.