Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Роботи з благоустрою територій в Харківській області ведуться постійно

Роботи з благоустрою територій в Харківській області ведуться постійно

У період проходження акції «За чисте довкілля» виконані всі поставлені Мінрегіоном України завдання та заплановані роботи з благоустрою та санітарної очистки місць загального користування, а також з озеленення територій у населених пунктах. Про це на селекторній нараді повідомив заступник начальника Головного управління ЖКГ та розвитку інфраструктури ХОДА Олег Масленников. За його словами, за 1-е півріччя поточного року проведено ремонти в 76 парках і 83 скверах, відремонтовано 245 дитячих та 76 спортивних майданчиків, побудовано 30 нових дитячих та 12 спортивних майданчиків, всього посаджено 339,9 тис. дерев та 356 кущів, створено 191,3 тис. кв. м газонів і 22,6 тис. кв. м квітників.

Також Олег Масленников підкреслив, що в Харківській області триває робота по благоустрою узбіч і лісонасаджень вздовж магістральних доріг. Станом на 12 липня роботи ведуться Балаклійською, Блізнюківскою, Борівською, Великобурлуцькою, Зміївською, Ізюмською, Первомайською, Сахновщинською та Чугуївською районними державними адміністраціями.

Крім того, в населених пунктах виконуються додаткові роботи щодо належного утримання об'єктів благоустрою та місць масового відвідування населення з метою проведення на належному рівні заходів, пов'язаних із святкуванням урочистих, ювілейних, пам'ятних річниць і дат загальнодержавного та місцевого значення.

Теги