Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Закінчується акредитація журналістів для висвітлення роботи IV Міжнародного кінофестівалю «Харьковская сирень»

Закінчується акредитація журналістів для висвітлення роботи  IV Міжнародного кінофестівалю «Харьковская сирень»

Акредитація журналістів і технічних працівників для висвітлення роботи фестивалю «Харьковская сирень» здійснюється шляхом реєстрації на підставі офіційної заявки на адресу оргкомітету фестивалю про акредитацію. Заява про акредитацію повинна містити: 1. Повну назва засобу масової інформації; 2. Поштову адресу, номер телефону (факсу), адресу електронної пошти засобу масової інформації; 3. Прізвище, ім'я, по-батькові співробітників засобів масової інформації, які акредитуються, належність до творчих або технічних працівників (номери їх мобільних телефонів) 4. Вид акредитації (тимчасова) та її строк (всі дні роботи фестивалю, день відкриття, день закриття, тощо).

Примітка: Інтернет-видання додатково у заявці про акредитацію повідомляють про засновників, адресу, номери телефонів керівництва; номери телефонів, факсу та електронну адресу служби інформації.

Зарубіжні засоби масової інформації у заявці на акредитацію додатково вказують адресу центральної редакції засобу масової інформації, адресу кореспондентського пункту засобу масової інформації в Україні; номери телефонів, факсу та електронну адресу служби інформації засобу масової інформації.

Акредитовані журналісти зобов'язуються надати в Оргкомітет фестивалю матеріали про фестиваль за фактом їх публікації.

Заявки на акредитацію надсилати до 5 травня 2012 року до 17.00 за електронною адресою: siren.kharkov@hotmail.com та за тел. (057) 700-12-68. 

Оргкомітет фестивалю не здійснює організацію проїзду, проживання та харчування представників ЗМІ.