Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Добкін зустрівся з представниками органо-будівельної фірми «Александер Шуке Потсдам ГмбХ»

Михайло Добкін зустрівся з представниками органо-будівельної фірми «Александер Шуке Потсдам ГмбХ»

Сьогодні голова Харківської обласної державної адміністрації Михайло Добкін зустрівся з директором органо-будівельної фірми «Александер Шуке Потсдам ГмбХ» Маттіасом Шуке і керівником монтажних робіт фірми Маттіасом Рором. У заході також взяли участь заступник голови ХОДА Євген Савін, заступник Харківського міського голови Марина Стаматіна, начальник ГУ зовнішньоекономічних зв'язків та міжнародних відносин ХОДА Анатолій Педешко і директор - головний диригент КП «Харківська обласна філармонія» Юрій Янко.

«Я радий вітати Вас в місті Харкові. З вашого попереднього візиту минуло вже достатньо часу і багато чого зроблено. Я сподіваюся, що ми вже виходимо на фінішну пряму, і любителі музики зможуть вже в цьому році насолоджуватися прекрасним звучанням інструмента, який ви виготовили для нашого міста», - звернувся Михайло Добкін до Маттіаса Шуке.

В ході зустрічі були узгоджені терміни поставки органу до Харкова. Зокрема, була обговорена можливість поставки інструмента на початку червня цього року, згідно з раніше підписаним договором.