Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харківській області у 2011 році було створено понад 59 тисяч робочих місць

У Харківській області у 2011 році було створено понад 59 тисяч робочих місць

У результаті виконання «Програми зайнятості населення Харківської області на 2010-2011 роки» рівень зайнятості населення області підвищився до 60,7%, а рівень безробіття знизився до 6,9%. Про це сьогодні в ході підсумкового звіту перед депутатами Харківської обласної ради повідомив голова ХОДА Михайло Добкін.

«По кожному з цих показників у нас ситуація краща, ніж в цілому по Україні. За 2011 рік в області створено понад 59 тис. нових робочих місць - на 19% більше, ніж у 2010 році. Як підсумок проведеної роботи, в рейтингу регіонів України наша область посіла 5 місце за критерієм «Населення і ринок праці», - повідомив глава області.

За його словами, також в регіоні налагоджено ефективну роботу в сфері соціального захисту населення.

«В умовах підвищення в 2011 році тарифів на житлово-комунальні послуги проведена широка інформаційно-роз'яснювальна робота серед мешканців області по залученню до програми житлових субсидій. Нам вдалося в цілому забезпечити чітку взаємодію органів соціального захисту і підприємств-виробників комунальних послуг. Більше 106 тисяч сімей змогли скористатися своїм правом на надання субсидій», - повідомив Михайло Добкін.