Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Добкін привітав ветеранів з Днем захисника Вітчизни

Михайло Добкін привітав ветеранів з Днем захисника Вітчизни

Сьогодні голова ХОДА Михайло Добкін у ході відвідування госпіталю для ветеранів війни привітав всіх пацієнтів з Днем захисника Вітчизни. Він побажав їм, перш за все, міцного здоров'я, а також подякував від обласної адміністрації та від себе особисто за їх ратні і трудові подвиги. «Я сьогодні з величезним задоволенням ознайомився з результатами робіт зі створення нових сучасних умов для перебування пацієнтів та роботи медперсоналу госпіталю. Роботи ще не закінчені, вони будуть продовжуватися, і в результаті цей госпіталь буде гордістю охорони здоров'я нашої області та країни. Проведена робота - це подяка тим людям, які захищали Батьківщин », - підкреслив глава області в ході урочистостей в госпіталі з нагоди свята.

Також Михайло Добкін подякував медичному персоналу за професійну роботу і добре ставлення до пацієнтів та падкреслив велике значення, яке має досвід ветеранів для виховання молоді.

«Цього року ми запросили на це свято ліцеїстів - молодих людей, які обрали армію своєю професією. Це своєрідний міст між поколіннями. З одного боку знаходяться ветерани Великої Вітчизняної війни, десь посередині - воїни-інтернаціоналісти, а з іншого боку - молодь, яка в абсолютно нових умовах життя повинна не забувати про славні традиціяї радянської, а тепер і української армії, тому що без традицій не буде нових перемог», - сказав Михайло Добкін.