Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Відбулася Всеукраїнська селекторна нарада з питань забезпечення життєдіяльності в період сильних морозів

Відбулася Всеукраїнська селекторна нарада з питань забезпечення життєдіяльності в період сильних морозів

Сьогодні під головуванням Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Анатолія Близнюка відбулася Всеукраїнська селекторна нарада з питань забезпечення життєдіяльності у період сильних морозів. Від Харківської області у нараді взяли участь перший заступник голови ХОДА Валентин Дулуб, заступник голови ХОДА Ігор Шурма, перший заступник Харківського міського голови Олександр Кривцов, заступник Харківського міського голови з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення Світлана Горбунова-Рубан.

У ході наради були обговорені питання реалізації заходів з запобігання та реагування на надзвичайні ситуації, які можуть виникнути у період низької температури, а також питання розрахунків за газ.

«Я хочу вам подякувати за ту роботу, яку ви проводите. Але є питання, які ще треба вирішувати. По-перше – це організація зворотного зв’язку з громадянами та ЗМІ. Ідучи до людей, кажіть, що ви робите. Бо це наша робота. На сьогоднішній день більше 4 тис. бригад в системі ЖКГ цілодобово працюють з урахуванням ситуації, яка складається в системі комунального господарства. З метою запобігання та реагування надзвичайних ситуацій, які можуть виникнути у період низької температури у МНС у підвищеній готовності у цілодобовому режимі знаходяться близька 15 тис. чоловік особливого складу та понад 3 тис. одиниць техніки. Все це комплексна система, яка в державі працює», - сказав Анатолій Близнюк представникам регіонів України.