Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Мілен Демонжо увійде до складу журі IV Міжнародного кінофестивалю «Харьковская сирень»

Мілен Демонжо увійде до складу журі IV Міжнародного кінофестивалю «Харьковская сирень»

Як повідомила сьогодні в ході прес-конференції начальник управління у справах преси та інформації ХОДА Вікторія Маренич, Почесний Президент кінофестивалю «Харьковская сирень» Мілен Демонжо в 2012 році увійде також і до складу журі кінофестивалю. «Це було її велике бажання, і в кінці березня я вже відвезу їй конкурсні роботи, які до того часу відбере селекційна комісія», - повідомила начальник управління.

За словами Вікторії Маренич, головою журі IV Міжнародного кінофестивалю «Харьковская сирень» буде як і раніше Володимир Фокін. Інші ж члени журі будуть вперше судити роботи учасників фестивалю «Харьковская сирень».

«Цього року до складу журі ми запрошуємо двох відомих російських акторів, режисерів, сценаристів - це Людмила Гладунко і Борис Токарев. Я думаю, що це буде хороша команда. Буде в складі журі і представник українського кінематографа, це чудова актриса, імені якої я поки не буду називати. Крім того, до складу журі увійде представник харківської школи, один з викладачів наших творчих вузів», - повідомила Вікторія Маренич.