Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Кількість районних державних адміністраторів необхідно збільшити

Кількість районних державних адміністраторів необхідно збільшити

Як зазначив сьогодні в ході наради з питань роботи дозвільних центрів у районах і містах Харківської області заступник голови - керівник апарату ХОДА Василь Хома, з 1 січня 2012 року кількість дозволів, які видаються через єдині дозвільні центри, збільшилася в 2,5 рази - з 66 до 141. «Це досить серйозне навантаження як на регіональний дозвільний центр, так і державних адміністраторів, які працюють в районах області. За кілька днів роботи в 2012 році кількість звернень до дозвільного центру та державних адміністраторів різко збільшилася. Тому актуальним стає питання збільшення кількості державних адміністраторів у районах Харківської області. У них має бути мінімум 2 адміністратора, а в таких великих районах як Харківський, Чугуївський, Дергачівський - по 3-4», - підкреслив Василь Хома.

За його словами, необхідно приділити пильну увагу інформуванню населення про роботу єдиного дозвільного центру та державних адміністраторів, щоб люди знали, куди і коли вони можуть звернутися.

Василь Хома також підкреслив, що Єдиний регіональний дозвільний центр повинен координувати дії і сприяти роботі районних державних адміністраторів, а також надавати їм методичну допомогу в організації роботи.