Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Добкін зустрівся з Надзвичайним і Повноважним Послом Ізраїлю в Україні паном Реувеном Дін Елєм

Михайло Добкін зустрівся з Надзвичайним і Повноважним Послом Ізраїлю в Україні паном Реувеном Дін Елєм

Сьогодні у приміщенні Харківської обласної державної адміністрації відбулася зустріч голови ХОДА Михайла Добкіна з Надзвичайним і Повноважним Послом Держави Ізраїль в Україні паном Реувеном Дін Елєм. У заході також взяли участь голова Харківської обласної ради Сергій Чернов, заступник голови ХОДА Юрій Сапронов. Під час зустрічі були обговорені питання щодо перспектив розвитку двостороннього співробітництва між Харківською областю та регіонами Держави Ізраїль. Зокрема, з боку Харківщини поступили пропозиції співробітництва у сільському господарстві та розвитку культурних відносин.  

«Нещодавно під час «Днів культури України в Ізраїлі» виступав харківський «Великий Слобожанський ансамбль пісні та танцю» з концертною програмою. Приймали дуже тепло. Тому, я хотів би зробити акцент на культурному обміні. У нас велика кількість дитячих колективів, які ми б хотіли презентувати в Ізраїлі. При цьому ми також готові приймати ваші дитячі колективи, щоб поділитися тим, що відрізняє українську культуру від культури Ізраїля», - сказав Михайло Добкін.

Зі свого боку Надзвичайний і Повноважний Посол Держави Ізраїль в Україні також висловив пропозиції по співробітництву:

«Положення справ між двома державами сьогодні чудове. Тепер треба втілювати задуми у життя. Адже окрім добрих взаємовідносин треба розвивати і економічне співробітництво. Звісно, усе це без культурного обміну та розвитку туризму не може бути», - зауважив пан Реувен Дін Ель.