Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Аграрії Харківщини відзначають професійне свято

Аграрії Харківщини відзначають професійне свято

Сьогодні в Харківському національному академічному театрі опери та балету відбулись урочисті заходи з нагоди Дня працівників сільського господарства. В урочистостях взяли участь заступник голови Харківської облдержадміністрації Віталій Алексейчук та голова Харківської облради Сергій Чернов. Заступник губернатора привітав аграріїв Харківщини з галузевим святом, побажав їм великих трудових успіхів та щедрих урожаїв і передав вітання та напуття від голови Харківської облдержадміністрації Михайла Добкіна.

«Перед нами стоїть завдання в короткі терміни створити сильну, конкурентоспроможну аграрну галузь, яка могла б стати локомотивом для подальшого розвитку економіки області і гарантією добробуту наших громадян. Вирішити її можна шляхом модернізації сільськогосподарського виробництва, впровадження сучасних технологій, нових високоврожайних сортів і гібридів, створення переробної галузі, зміцнення зв'язків між агропромисловим виробництвом і аграрною наукою. Я впевнений, що ми з вами впораємося з цими масштабними завданнями», - йдеться у привітанні голови ХОДА.

Також Віталій Алексейчук та Сергій Чернов вручили працівникам сільськогосподарської сфери почесні відзнаки ХОДА  та обласної ради за досягнення вагомих показників у сільгоспвиробництві, сумлінну працю, високий рівень професійної майстерності та з нагоди професійного свята.

«Дозвольте щиро привітати вас з професійним святом. Бажаю вам і вашим родинам міцного здоров’я, щастя, благополуччя, щоб всі ваші мрії збулися, і, передусім, наша головна мрія – відродження нашого рідного села. Шановні друзі, ви постійно працюєте на полях та фермах, щоб у мешканців нашої Харківщини було на столі та до столу, щоб продукти харчування були натуральні, українські, харківські. Завдання, яке поставив перед нами губернатор – задовольнити всі потреби мешканців області у продуктах харчування – ми виконали! Перед нами стоїть ще одне завдання – посісти 1 місце в Україні за показниками роботи сільського господарства. І ми його обов’язково виконаємо», - підкреслив Віталій Алексейчук, звертаючись до присутніх.