Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Введено в експлуатацію Фізкультурно-оздоровчий комплекс «Газовик» в смт. Червоний Донець

Введено в експлуатацію Фізкультурно-оздоровчий комплекс «Газовик» в смт. Червоний Донець

Сьогодні в смт. Червоний Донець відбулась урочиста процедура введення в експлуатацію Фізкультурно-оздоровчого комплексу «Газовик», збудованого на замовлення ГПУ «Шебелинкагазвидобування». У відкритті комплексу взяли участь голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін, голова Харківської облради Сергій Чернов, директор ГПУ «Шебелинкагазвидобування» Юрій Фесенко та заступник директора ДК «Укргазвидобування» Олексій Нестеренко.

Під час церемонії відкриття голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін зазначив: «Сьогодні у нас в області непересічна подія – відкривається спортивний комплекс обласного рівня. Я дуже радий, що величезна кількість молодих людей зможе тут займатися спортом, зміцнювати здоров'я і дух, а міцні духом люди завжди потрібні нашому регіону і країні. Незважаючи на економічні труднощі, Харківська область розвивається, відкриваються нові спортивні комплекси, розвивається промисловість, економіка, сільське господарство, медицина і культура. У власному будинку нарешті наводиться порядок - це те, чого ми так довго чекали».

Також губернатор подякував НАК «Нафтогаз Україна», ДК «Укргазвидобування» і ГПУ «Шебелинкагазвидобування» за все те, що робиться ними в соціальній сфері області і буде робитися надалі.

Довідка:
Старт будівництву ФОК був даний у 2004 році за безпосередньої участі колишнього Прем'єр-міністра України Віктора Януковича. Будівельно-монтажні роботи виконувались упродовж восьми років із зупинками у 2005 і 2008 роках, і були відновлені після президентських виборів у 2010 році. Кошторисна вартість будівництва складає 52,6 млн. грн.
Фізкультурно-оздоровчий комплекс – це універсальна спортивна зала з місцями на 200 глядачів, два басейни, зали для занять боротьбою, боксом, атлетизмом, відкритий тенісний корт, універсальний відкритий майданчик для занять футболом, баскетболом, волейболом тощо. Протягом доби комплекс може прийняти майже 230 осіб, які бажають покращити свій фізичний стан та просто відпочити.
Введення в експлуатацію ФОК «Газовик» дасть можливість займатися спортом та примножувати свої спортивні досягнення працівникам підприємств нафтогазовидобувного комплексу (ГПУ «Шебелинкагазвидобування», УБМР «Укргазспец-будмонтаж», УПГГК, БУ «Укрбургаз», УМГ «Харківтрансгаз»), мешканцям селища, району та області.