Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В Харківський області розпочався процес масової видачі державних актів на право власності на земельні ділянки

В Харківський області розпочався процес масової видачі державних актів на право власності на земельні ділянки

Сьогодні в Харківській облдержадміністрації під головуванням заступника голови – керівника апарату ХОДА Василя Хоми відбулась нарада з сільськими, селищними та міськими головами Харківського району області. На нараді розглядалось питання видачі державних актів на право власності на земельні ділянки. В обговоренні питання взяли участь керівники Головного управління Держкомзему у Харківській області.

«Питання видачі держактів дуже важливе. Президент 6 вересня поставив завдання видати всі акти, які вже підписані, але не видані (а таких в Харківській області налічується більше 10 тисяч), протягом 45 днів. Цей термін спливає 20 жовтня. Головним управлінням Держкомзему підготовлені документи і графіки - в які дні в якому районі проводитиметься видача документів, які вже повністю готові. Для їх видачі в райони області виїжджатимуть реєстратори», – зазначив Василь Хома.

Заступник губернатора підкреслив, що необхідно створити відповідні умови для людей, не допустити черг та видати акти всім, хто подав відповідні документи.

Сьогодні державні акти на право власності на землю будуть видаватися у Люботині.