Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Для мене очевидні позитивні зміни у вашому місті. Микола Азаров

Для мене очевидні позитивні зміни у вашому місті. Микола Азаров

 «Я не був у Харкові рік, тому для мене сьогодні очевидні позитивні зміни у вашому місті. Я впевнений, що харків'яни теж їх бачать і добре оцінюють, - зазначив в ефірі програми «Пряма мова» на телеканалі ХОД ТРК Прем'єр-міністр України Микола Азаров. - У країні також відбуваються позитивні зміни. Нам хочеться, щоб вони швидше протікали, на це націлені реформи, які ініціював Президент країни. Сенс цих реформ - прискорити економічний і соціальний розвиток України. Місяць за місяцем, рік за роком ми будемо вирішувати виникаючі проблеми».  

Також Прем'єр-міністр підкреслив потребу України в стабільності. «Зараз для нас головною загрозою є не світова економічна криза, а політичні коливання, які кілька років були в нашій країні, - акцентував він. - У 2004 році відбулися події, які відкинули Україну назад. Люди почали сумніватися, що уряд йде у правильному напрямку, почали шукати інші шляхи. Це призвело до того, що 5 років було втрачено з точки зору розвитку держави». 

Микола Азаров запевнив, у нього немає сумнівів, що наполеглива робота нинішнього уряду дозволить Україні розвиватися, а українців призведе до кращого життя.