Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

З початку року на водних об’єктах Харківської області загинула 91 людина

З початку року на водних об’єктах Харківської області загинула 91 людина

З початку року, на водних об’єктах області загинула 91 людина, з них 8 дітей. Про це повідомив сьогодні під час прес-конференції начальник Головного управління з питань надзвичайних ситуацій Харківської облдержадміністрації Володимир Росоха. За його словами, найбільша загибель громадян сталася на водних об’єктах районів: Балаклійський – 6 осіб, Борівський – 6 осіб, Зміївський – 5 осіб, Первомайський – 5 осіб, Харківський - 8 осіб, Чугуївський – 7 осіб, м. Харків – 14 осіб, м. Ізюм – 4 особи. В Великобурлуцькому – 1 дитина, Золочівському - 1 дитина, Дергачівському – 2 дитини, Нововодолазькому – 1 дитина, Ізюмському -1 особа, м.Харків – 2 дитина.

Володимир Росоха акцентував увагу на тому, що всі випадки загибелі людей на водних об’єктах сталися поза межами визначених та обладнаних місць масового відпочинку на воді, а саме на: водосховищах – 13 випадків; річках – 43 випадків; ставках, озерах, кар’єрах – 35 випадків.

«Основними причинами загибелі людей на воді стало купання та ловля риби у стані алкогольного сп’яніння, – 34 особи, а також порушення правил безпеки на воді - 57 осіб», - повідомив він.