Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У дитячому таборі «Сосновий» відбудеться обласний фестиваль «Лідер - 2011»

У дитячому таборі «Сосновий» відбудеться обласний фестиваль «Лідер - 2011»

З 1 по 21 серпня 2011 року у рамках оздоровчої зміни у ДОТ «Сосновий» Куп’янського району Харківської області Головним управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту, та Харківськім обласним центром молоді проводиться обласний фестиваль «Лідер - 2011». Мета фестивалю – пропаганда досягнень талановитих дітей - учасників обласних, Всеукраїнських та Міжнародних творчих фестивалів та конкурсів, шкільних олімпіад, спортивних змагань, лідерів громадських дитячих об’єднань та організацій.

Участники фестивалю-діти віком від 8-15 років, які протягом 2010-2011 року брали активну участь у заходах, що проводились Головним управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту, та Харківськім обласним центром молоді.

Протягом зміни учасники фестивалю «Лідер - 2011» візьмуть участь у багато чисельних програмних конкурсах та заходах, реалізують свій творчий потенціал, обміняються досвідом. Кожна дитина буде мати можливість проявити свої здібності за напрямами: вокальне мистецтво, хореографічні здібності, акторська майстерність, циркове шоу, народне мистецтво, конкурсах рятівників, фотографів, фотомоделей, спортивно-туристичних змаганнях.

Переможці конкурсів та програм будуть нагородженні грамотами Головного управління у справах сім’ї та молоді Харківської обласної державної адміністрації, Харківського обласного центру молоді, та подарунками.