Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Тривають ремонтні роботи Печенізького районного будинку культури

Тривають ремонтні роботи Печенізького районного будинку культури

За інформацією офіційного веб-сайту Печенізької РДА, з метою здійснення належного контролю за ходом виконання капітального ремонту будівлі Печенізького районного будинку культури 4 липня 2011 року голова Печенізької райдержадміністрації Олександр Гусаров та його заступник Ольга Кизим здійснили огляд проведення ремонтних робіт. Слід зазначити, що кожного четверга проводяться спеціальні засідання за участю представників районної державної адміністрації, як замовника робіт, та виконавцями з Куряжського домобудівного комплексу, на яких особливо звертається увага на якість проведення капремонту та дотримання графіку робіт.

Під час робочого візиту до майбутнього храму культури Печеніжчини керівники райдержадміністрації оглянули всі приміщення. Перебігом внутрішніх робіт в цілому залишилися задоволені: деякі кімнати готові повністю, в інших роботи вийшли на фінішну пряму. Стурбованість викликають стан покрівлі, яка декілька разів перероблялася, та фасадної частини. Всі питання та виявлені недоліки були письмово оформлені та надіслані в Куряжський ДБК. Крім цього, було сплановано благоустрій території навколо будівлі РБК.

Голова Печенізької райдержадміністрації Олександр Гусаров зазначив, що приміщення не повинно пустувати, будинок культури має стати культурним центром селища, що може задовольнити потреби кожного його мешканця. До того ж, перед керівником відділу культури та туризму райдержадміністрації була поставлена задача вишукати можливість утримувати в належному стані РБК з мінімальним навантаженням на районний бюджет.