Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ми чітко бачимо перспективи розвитку Харківського обласного центру народної творчості. Дмитро Кузенцов

Ми чітко бачимо перспективи розвитку Харківського обласного центру народної творчості. Дмитро Кузенцов

Розповідаючи 21 червня в ході брифінгу про перспективи розвитку Харківського обласного центру народної творчості, начальник Управління культури та туризму ХОДА Дмитро Кузнєцов підкреслив, що управління культури та Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтв мають чітке бачення його подальшого розвитку.

«Зараз ми є свідками процесу великих реформ в країні, який іноді досить нелегкий для нашого суспільства. Реформа культурної сфери Харківської області також не є безболісною. Я хочу, щоб культуру нашого регіону позиціонували за його межами як систематичну, збалансовану і цілеспрямовану роботу», - підкреслив Дмитро Кузнєцов.

У грудні 2010 року відбулося злиття Харківського обласного культурного центру народної творчості, культурного центру «Юність» і Обласної художньої галереї "Мистецтво Слобожанщини" в Обласний організаційно-методичний центр культури та мистецтв.

«Рішенням Харківської обласної ради був створений організаційно-методичний центр культури і мистецтв. Планувалося, що всі співробітники реорганізованих установ перейдуть у нове підприємство. Підтвердженням цьому є штатний розклад центру, - акцентував він.- Якщо подивитися на структуру реорганізованих установ, то на 99%  їх структура та посади співробітників збережені».

За його словами, кожному співробітнику була надана можливість перейти на ту посаду, яку він займав до злиття даних установ.«Ми постаралися максимально врахувати побажання всіх співробітників», - зазначив начальник управління культури і туризму.

Також він зазначив, що план роботи закладів не був порушений: «За 6 місяців роботи Обласного організаційно-методичного центру культури і мистецтв не було скасовано жодного заходу, який був запланований установами, що увійшли до складу організаційно-методичного центру. Всі заходи перейшли в організований злиттям центр».