Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Інформація щодо формування Президентського кадрового резерву

Інформація щодо формування Президентського кадрового резерву

Шановна молодь! Успішне впровадження Президентської програми реформ неможливе без залучення якісних кадрів, які мислять як лідери, а не виконавці вказівок або розпоряджень. Це фахівці, які є ініціативними, цілеспрямованими, прагматичними та комунікабельними. Вони палко бажають кидати виклики традиційному мисленню та покращувати своє оточення; вони вміють швидко та якісно оцінювати ситуацію, самостійно приймати потрібні рішення і мотивувати людей; вони готові брати на себе відповідальність і досягати розв’язання поставлених перед ними завдань.

На сьогодні відчувається критична нестача таких фахівців у державному апараті України. Водночас, існуючі механізми підготовки таких фахівців були створені на основі застарілих технологій і не здатні успішно виконувати свою функцію.

Тому однією із трьох складових реформування державної служби України є створення Президентського кадрового резерву (ПКР) шляхом реалізації програми відбору та підготовки (перепідготовки) кадрів державного сектору України.

Про Президентський кадровий резерв:

• Президентський кадровий резерв (ПКР) - це програма з пошуку та залучення талановитих, прогресивно мислячих і цілеспрямованих людей до роботи в пріоритетних проектах державного сектору України

• Зарахування кандидата до ПКР залежить від успішного проходження процесу відбору та працевлаштування в державному секторі України. Визначення місця працевлаштування залежатиме від сфери знань, досвіду й особистих уподобань кандидата

З детальною інформацією про формування Президентського кадрового резерву можна ознайомитись на веб-сторінці Президентського кадрового резерву за електронною адресою: www.presidentcr.gov.ua.