Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківська молодь візьме участь у обласному етапі ХІII Всеукраїнського конкурсу бізнес-планів

Харківська молодь візьме участь у обласному етапі ХІII Всеукраїнського конкурсу бізнес-планів

22 червня 2011 року об 10.00 годині у приміщені головного корпусу Національного технічного університету „Харківський політехнічний інститут” (вул. Фрунзе, 21) буде проведено фінал обласного етапу ХІII Всеукраїнського конкурсу бізнес-планів підприємницької діяльності серед молоді. Конкурс проводиться з 1998 року з метою залучення молоді до підприємницької діяльності шляхом підтримки її підприємницьких ініціатив. У заході беруть участь громадяни України віком від 14 до 35 років.

Організатори ХІII Всеукраїнського конкурсу бізнес-планів підприємницької діяльності серед молоді: Міністерство України у справах сім’ї, молоді та спорту та Державний комітет України з питань регуляторної політики та підприємництва. Організатори регіонального етапу конкурсу: Головне управління у справах сім’ї, молоді та спорту обласної державної адміністрації, Харківський обласний центр молоді, Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут» за сприянням Спілки підприємців Харківської області.

До участі у фіналі обласного етапу Конкурсу було відібрано 8 робіт в номінаціях “Виробництво, сфера послуг і торгівля ” та „Соціальний проект”. Підведення підсумків Конкурсу та нагородження відбудеться 22 червня о 13.00 годині. 

Переможців конкурсу буде нагороджено грамотами та цінними подарунками. Роботи переможців обласного етапу ХІII Всеукраїнського конкурсу бізнес-планів підприємницької діяльності серед молоді будуть направлені до участі у Всеукраїнському конкурсі, який відбудеться у листопаді 2011 року.