Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Питання реалізації інвестиційних проектів по реконструкції і будівництву нових тваринницьких комплексів має пріоритетне значення. Віталій Алексейчук

Питання реалізації інвестиційних проектів по реконструкції і будівництву нових тваринницьких комплексів має пріоритетне значення. Віталій Алексейчук

У ході спільного засідання колегії Харківської облдержадміністрації та зборів адміністративно-господарського активу області заступник голови Харківської облдержадміністрації Віталій Алексейчук зазначив, що пріоритетне значення у прискореному розвитку тваринництва мають питання реалізації інвестиційних проектів по реконструкції наявних і будівництву нових тваринницьких приміщень і комплексів.

«У 7 господарствах області започатковані та будуть реалізовані протягом 2011-2012 років проекти по будівництву сучасних доїльних залів: у ТОВ АФ «Пісчанська» Красноградського району на 2000 голів, ПСП «Родіна» Дворічанського району на 500 корів, ТОВ «Мрія» Куп’янського району на 800 корів, ТОВ «Дельта» Нововодолазького району на 450 корів, ТОВ «Печенізьке» Печенізького району на 300 голів, ТОВ «Довжик» Золочівського району на 200 корів, ТОВ «Восток КМК» Шевченківського району на 200 корів», - зазначив Алексейчук.
За його словами, також продовжується впровадження інвестиційних проектів по реконструкції та будівництву нових приміщень для утримання за сучасними технологіями свиней у Дворічанському районі – ПП «Північ 2006» на 1260 свиноматок, Нововодолазькому – ПП АФ «Світанок» на 24 тис. голів свиней та ТОВ «Європиг» на 360 свиноматок, Барвінківському – ТОВ АФ «Лан» на 265 свиноматок, Краснокутському – ТОВ «Козіївське» на 200 свиноматок.
Більш активно проводиться робота по технологічному оновленню в господарствах Дворічанського, Зачепилівського, Красноградського, Великобурлуцького, Вовчанського та Кегичівського районів, підкреслив Алексейчук.