Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

27 травня в Києві відбудеться презентація Харківської області перед представниками міжнародної ділової спільноти

27 травня в Києві відбудеться презентація Харківської області перед представниками міжнародної ділової спільноти

27 травня делегація Харківської області відвідає м.Київ з метою проведення презентації Харківської області перед представниками міжнародної ділової спільноти у приміщенні Американської торгівельної палати. До складу делегації Харківської області увійде керівництво обласної державної адміністрації, керівники провідних підприємств, організацій, вищих навчальних закладів Харківської області.

Програма заходу складається з двох частин: презентація провідних підприємств, організацій і вищих навчальних закладів регіону «Харківська область - територія успішного бізнесу»  та презентація інвестиційних проектів Харківської області «Проекти розвитку регіону».
Під час заходу планується підписання Меморандуму про співпрацю між Харківською обласною державною адміністрацією і Американською торгівельною палатою в Україні.

Довідково:
Американська торгівельна палата в Україні є однією з найактивніших та найвпливовіших громадських бізнесових асоціацій в Україні. Одним з головних завдань асоціації є представництво інтересів іноземних інвесторів, які працюють в Україні, а також сприяння появі нових інвесторів на цьому ринку. Палата співпрацює у питаннях торгівлі, комерції та економічних реформ не тільки з українським Урядом, а також з урядами інших країн, що є економічними партнерами України. Серед членів Американської Торгівельної Палати є компанії з Північної Америки, Європи, Азії, Російської Федерації, України тощо, які є лідерами у відповідних сферах діяльності.
Протягом останніх 19 років Палата проводить активну роботу щодо налагодження співпраці з українською владою з метою покращення бізнес середовища та залучення вітчизняних та іноземних інвестицій в українську економіку. Мета Палати – сприяти розвитку справедливих та прозорих правил ведення бізнесу в Україні та інтеграції України до світового співтовариства.