Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харкові виступив ансамбль Максима Дунаєвського

У Харкові виступив ансамбль Максима Дунаєвського

Сьогодні у Харкові в рамках III Міжнародного фестивалю «Харьковская сирень» відбувся концерт «Пора-пора-порадуемся...» у виконанні ансамблю народного артиста Росії Максима Дунаєвського.Зі сцени Харківського національного академічного театру опери і балету імені М.Лисенка артисти виконали композиції з популярних радянських фільмів. У першому відділенні звучала музика Ісаака Дунаєвського, а в другому відділенні для харків'ян були виконані композиції Максима Дунаєвського.

Також в ході концерту кілька пісень виконав і сам композитор. Крім цього на сцені ХНАТОБу пролунав уривок з нового мюзиклу Максима Дунаєвського «Алые паруса»», прем'єра якого через кілька днів відбудеться в Екатиренбурзі.

«Для Харкова велика честь, що ви сьогодні подарували свято тієї музики, під яку наше покоління закохувалося і мріяло, і більшість мрій під вашу музику справджувалися. І я хочу сказати, що Харкову потрібні «Алые паруса», тому я не кажу вам «Прощавайте», я кажу вам «До побачення», - відзначила у ході концерту начальник управління у справах преси та інформації ХОДА - співголова фестивалю Вікторія Маренич.