Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Книга «Животные в моей жизни» стане найкращим другом харківських дітей. Вікторія Маренич

Книга «Животные в моей жизни» стане найкращим другом харківських дітей. Вікторія Маренич

Виступаючи сьогодні в Харківському дельфінарії «Немо» на презентації книги французької актриси - Почесного президента кінофестивалю «Харьковская сирень» Мілен Демонжо   «Животные в моей жизни», начальник управління у справах преси та інформації ХОДА - співголова фестивалю Вікторія Маренич зазначила,що це не перша книга актриси. Саме завдяки книзі Мілен Демонжо «Харьковская сирень», в якій вона розповіла про життя своєї сім'ї і про життя своєї матері, яка народилася в Харкові, з'явився і проводиться втретє фестиваль «Харьковская сирень». «Таким чином, пані Демонжо можна вважати по праву хрещеною матір'ю нашого кінофестивалю», - підкреслила Вікторія Маренич.

Начальник управління у справах преси та інформації ХОДА зазначила, що вперше видана російською мовою книга Мілен Демонжо «Животные в моей жизни» стане кращим другом для дітей Харківської області.

«Цю книгу французькою мовою пані Демонжо подарувала торік ініціатору проведення нашого фестивалю губернатору Харківської області Михайлу Добкіну і сказала про те, що ця красива книга могла б стати дуже приємним другом для дітей та дорослих. Ми, організатори фестивалю, звичайно, це завдання взяли до виконання, і сьогодні ми презентуємо видання російською мовою, яке було вперше видано видавництвом «Дике поле» у Запоріжжі з блискучими ілюстраціями пані Катель, яка також була гостем нашого кінофестивалю в минулому році. Ця книга створена з любов'ю групою творчих людей, які своєю роботою доводять, що коли в справу вкладаєш трошки серця, душі, то завжди виходить добре. Хочу сказати, що ця книга прийде в кожен ваш будинок. Я знаю, що в цьому році тут присутні діти з дитячих будинків та шкіл-інтернатів. Я впевнена, що ця книга стане вашим найкращим другом», - зазначила Вікторія Маренич.