Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Переможці Печенізького районного конкурсу „Кращий учень року” отримали грошові винагороди і путівки до Всеукраїнської здравниці „Артек”

Переможці Печенізького районного конкурсу „Кращий учень року” отримали грошові винагороди і путівки до Всеукраїнської здравниці „Артек”

Переможці Печенізького районного конкурсу „Кращий учень року” отримали нагороди від голови районної державної адміністрації Олександра Гусарова. Саме за його ініціативи ще на початку учбового року був започаткований цей конкурс. Олександр Гусаров виступив головним спонсором конкурсу і визначив основним призом в ньому п’ять путівок до Всеукраїнської здравниці «Артек». «Я вважаю, що талановитих і обдарованих дітей слід підтримувати, і ми будемо це робити, адже вони - майбутнє нашої держави», - зазначив глава краю.

Згідно з розробленим положенням, претенденти з усіх навчальних закладів району проходили відбіркові тури в своїх учнівських закладах, а кращі змагалися вже на районному рівні. Підсумки підбивало компетентне журі, згідно з рішенням якого 20 учнів стали найкращими у чотирьох номінаціях: «Інтелектуал року», «Творча особистість року», «Молодіжний лідер року» та «Спортсмен року”.
Нагородження переможців відбулося 19 травня. П’ять учнів отримали путівки, а решта - грошові винагороди з рук засновника конкурсу Олександра Гусарова.
Звертаючись до загалу, голова райдержадміністрації висловив гордість з того, що Печенізький район багатий на таланти: «З кожним роком наш конкурс буде вдосконалюватися, набирати обертів, діти намагатимуться покращувати свої результати, бути більш активними, а вчителі виявлятимуть нові таланти».