Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У рамках дитячого турніру «Футбол для всіх!» у Харківському районі відбудеться фотоконкурс

У рамках дитячого турніру «Футбол для всіх!» у Харківському районі відбудеться фотоконкурс

Генеральне консульство Республіки Польща та Генеральне консульство Російської Федерації в Харкові проведе в Харківському районі в рамках дитячого футбольного турніру «Футбол для всіх!» фотоконкурс. Про це сьогодні в ході відкриття півфіналу турніру повідомив Генеральний консул Республіки Польща в Харкові Ян Гранат.

«Я не думав, що цей турнір буде таким успіхом. Ці діти з таким інтересом приступили до змагань, можна тільки уявити, як їм будуть цікаві зустрічі в їх школах. Ми будемо розповідати про Польщу і готувати уболівальників. Але цей турнір не закінчується фіналом. Ми з моїм другом Генеральним консулом Російської Федерації Всеволодом Філіппом вирішили оголосити ще один конкурс у рамках цього турніру - конкурс на кращу фотографію», - повідомив він.

Фотоконкурс «Футбол для всіх!» стартує 1 серпня, роботи прийматимуться до 31 жовтня. На конкурс можна надсилати до двох фотографій високої якості, присвячених турніру «Футбол для всіх!» та підготовці до нього.Підсумки конкурсу будуть підведені в листопаді, і кращі фотографії будуть об'єднані в альбом, а також представлені на спеціальній виставці.