Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

18 травня в Харкові відбудеться творчий вечір В'ячеслава Корепанова і Костянтина Шердіца «З любов'ю до вас»

18 травня в Харкові відбудеться творчий вечір В'ячеслава Корепанова і Костянтина Шердіца «З любов'ю до вас»

18 травня в 17.00 у Палаці студентів національного університету «Юридична академія імені Ярослава Мудрого» відбудеться творчий вечір композитора, заслуженого артиста України В'ячеслава Корепанова і поета, заслуженого працівника культури України, генерального директора - художнього керівника Палацу студентів Костянтина Шердіца. Як повідомив сьогодні в ході прес-конференції В'ячеслав Корепанов, в ході творчого вечора кращі солісти Палацу студентів виконають 23 його твори, а Костянтин Шердіц прочитає свої вірші.

«Це своєрідний звіт про виконану роботу. Я за останні роки написав досить багато творів, тільки за останні 2-3 роки їх близько 60. Тому я відібрав кращі твори, які увійшли в 3 останні альбоми, а також ті твори, які будуть включені в альбом, що наразі готується. На даному концерті прозвучить найрізноманітніша музика, починаючи від вальсу і закінчуючи хард-роком, але в цілому це популярна музика - як інструментальна, так і пісенний жанр», - повідомив В'ячеслав Корепанов.

За його словами, концерт на 80% буде складатися з нових творів і розрахований на 2 години. У ході концерту відбудеться також презентація 3 нових дисків композитора: «Пори року», «Над рікою туман», «Камінь і квітка».

«Хто прийде 18 травня на наш концерт, почує найкращі пісні В'ячеслава Корепанова у виконанні провідних наших артистів. Я думаю, глядачі отримають велике задоволення, бо пісні гарні, виконавці хороші, і палац також хороший», - відзначив у свою чергу Костянтин Шердіц.