Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Стартував Національний конкурс «Благодійник року»

Стартував Національний конкурс «Благодійник року»

29 березня 2011 року стартував 5 ювілейний Національний конкурс «Благодійник року». Цього року переможці будуть визначені в 14 номінаціях серед представників великого, середнього, малого бізнесу, фізичних осіб, благодійних фондів, ініціативних груп тощо. Прийом заявок триватиме до 30 жовтня 2011 року. Урочиста церемонія нагородження переможців традиційно буде приурочена до Дня благодійника, який відзначається в Україні у другу неділю грудня. Докладну інформацію про конкурс та умови участі можна отримати на сайті http://blagodijnyk.org.ua або за тел. (044) 229-46-62.

Крім того, у 2010 році в межах Національного конкурсу «Благодійник року» відбулись регіональні конкурси у 7 областях України (Запорізька, Рівненська, Волинська, Львівська, Чернігівська, Херсонська та Миколаївська). Цього року також планується організувати регіональні конкурси.

Довідка. Основна мета конкурсу – розвивати і популяризувати благодійництво в Україні шляхом публічного визнання та відзначення найефективніших доброчинних ініціатив. Організатори: ВБФ «Дитячий світ», МБФ «Україна 3000», Центр філантропії, ВБО «Асоціація благодійників України», ІА «Громадський простір», Інститут професійного фандрайзингу.