Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В ХНУ ім. В.Н. Каразіна відбулася конференція «Туристичний бізнес: світові тенденції та національні пріоритети»

В ХНУ ім. В.Н. Каразіна відбулася конференція «Туристичний бізнес: світові тенденції та національні пріоритети»

15 квітня в приміщенні Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна відбулася Міжнародної науково-практична конференція «Туристичний бізнес: світові тенденції та національні пріоритети». Організаторами конференції виступили кафедра туристичного бізнесу Університету та Управління культури і туризму Харківської обласної державної адміністрації.

Як зазначив начальник Управління культури і туризму Харківської обласної державної адміністрації Дмитро Кузнєцов: «Співпраця з науковими закладами, що мають багаторічний досвід у дослідженні перспектив розвитку туризму на регіональному рівні, сприятиме вирішенню багатьох практичних питань у туристичній галузі, а також допоможе визначити стратегію подальшого розвитку туризму нашої області».

Під час роботи конференції відбулася презентація нових наукових та навчальних видань, зокрема, підручника «Туристичне країнознавство», а також монографії «Туристичний імідж регіону», де основну увагу зосереджено на обґрунтуванні перспектив формування туристичного іміджу Харківської області.