Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харківській області триває робота з модернізації об'єктів теплопостачання. Валентин Дулуб

У Харківській області триває робота з модернізації об'єктів теплопостачання. Валентин Дулуб

Завдяки тому, що в 2010 році в Харківській області було виконано ряд робіт з реконструкції систем теплопостачання населених пунктів регіону, на Харківщині знижується рівень споживання енергоносіїв теплопостачальними підприємствами області. Про це сьогодні в ході виїзного засідання колегії ХОДА повідомив заступник голови обладміністрації Валентин Дулуб.

«В області продовжується робота з модернізації об'єктів теплопостачання. Зокрема, проведено технічне переоснащення трьох котелень в м.Ізюм, що дозволило знизити на 15% витрати газу і на 57% електроенергії. Також виконана реконструкція котельні в селищі Куп'янськ-Вузлова, це дало можливість знизити споживання газу на 13,5%. Крім цього в м. Харкові проведена реконструкція котелень по вул.Постишева, 4 та вул.Кибальчича, 18, ліквідовано 6 малоефективних і вбудованих котелень», - повідомив Валентин Дулуб.

За його словами, прикладом економії ресурсів в області стала нова модульна котельня в селищі Хролі Харківського району. Її підключення замість промислової котельні потужністю 60Гкал дозволило знизити споживання газу на 25%, електроенергії в 5 разів, а також у 2 рази зменшити втрати теплової енергії.