Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В Інституті терапії імені Л.Т. Малої відбудуться «Щорічні терапевтичні читання»

В Інституті терапії імені Л.Т. Малої відбудуться «Щорічні терапевтичні читання»

14-15 квітня 2011 р. з ініціативи ДУ “Інститут терапії імені Л.Т. Малої НАМН України” і Харківського Національного медичного університету МОЗ України за підтримкою Національної академії медичних наук України та Міністерства охорони здоров’я України в актовому залі Інституту терапії буде проведена науково-практична конференція “Щорічні терапевтичні читання: нові технології та міждисциплінарні питання у загальнотерапевтичній практиці”.

Початок конференції о 10.00 год. Конференція включена до реєстру наукових заходів НАМН та МОЗ України на 2010 р. До участі в конференції запрошені клініцисти різних спеціальностей: терапевти, кардіологи, гастроентерологи, пульмонологи, нефрологи, епідеміологи, ендокринологи, клінічні фармакологи, лікарі загальної практики.

Наукова програма передбачає доповіді, науково-практичні та постерну сесії з обговоренням широкого кола питань клініки внутрішніх хвороб і міждисциплінарні питання: нові технології в клініці внутрішніх хвороб, нові технології лікування та їх реалізація в практиці терапевта, а також міждисциплінарні питання в кардіології, гастроентерології, гематології, пульмонології, нефрології та фармакотерапії.