Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У другому кварталі передплата на газету «Слобідський край» знизилася на 20% по кожному індексу

У другому кварталі передплата на газету «Слобідський край» знизилася на 20% по кожному індексу

Як повідомила сьогодні у ході селекторної наради головний редактор газети «Слобідський край» Наталя Жукова, внаслідок недостатньо активної роботи у районах області передплата газети у другому кварталі виявилася значно нижчою, ніж за попередній період.

«Після оптимістичного першого кварталу передплата у другому значно впала — близько на 20 відсотків по кожному індексу. На сьогодні тираж суботнього номеру за двома індексами складає більше шістнадцяти тисяч примірників, по індексу з виходом тричі на тиждень — близько дев'яти тисяч. Нагадаю, для того щоб «Слобідський край» став рентабельним, передплата повинна складати щонайменше 50 тисяч примірників по кожному індексу», - підкреслила вона.

На думку головного редактора газеты, на даний час робота з проведення передплатної кампанії на газету в більшості районів області є недостатньо активною.

"Ми наполягали, щоб в районах йшла роз'яснювальна робота щодо збільшення накладу примірників саме суботнього номеру. Але нас, на жаль, не почули. Наступного тижня ми повторно звернемося до очільників райадміністрацій з проханням підтримати нашу передплатну кампанію. А саме ще раз звернути увагу на стан передплати суботнього номеру», - повідомила Наталя Жукова.