Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Зміївщині відбувся відкритий чемпіонат Харківської області зі спортивних бальних танців

На Зміївщині відбувся відкритий чемпіонат Харківської області зі спортивних бальних танців

На Зміївщині відбувся відкритий чемпіонат Харківської області зі спортивних бальних танців. В заході взяли участь 24 спортивних клуби Харківщини та гості з 5 областей України - всього біля 700 учасників віком від 3,5 до 62 років. Ініціатором спортивного свята є Зміївський районний центр спортивного бального танцю "Віват".

У цьому році вперше конкурс проводиться як обласний завдяки особистій ініціативі та підтримці голови Зміївської райдержадміністрації, депутата Харківської обласної ради Євгенія Мураєва. "Ми підтримували і надалі будемо підтримувати талановитих дітей. Впевнений, що конкурс стане традиційним, і в наступному році ми значно розширимо його географію, адже маємо для цього всі можливості," - сказав Мураєв.

Начальник управління культури і туризму Харківської обласної державної адміністрації Дмитро Кузнєцов зазначив: "Це один із найбільш популярних видів спорту. А головне - він є масовим. І добре, що він розвивається не тільки в обласному центрі, а й на місцях. Це той вид активності, де поєднується спорт, мистецтво і культура. Інвестувати в дітей - це інвестувати в майбутнє".