Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

6 квітня відбудеться семінар для підприємців «Проведення перевірок контролюючими органами»

6 квітня відбудеться семінар для підприємців «Проведення перевірок контролюючими органами»

Харківський регіональний фонд підтримки підприємництва спільно з Головним управлінням економіки Харківської облдержадміністрації та Харківською обласною молодіжною організацією «Союз молодих підприємців» у рамках комплексної освітньої програми «Школа малого бізнесу» розпочали серію бізнес-семінарів для підприємців та тих, хто бажає розпочати власну справу. Метою програми є інформування підприємців щодо актуальних питань ведення бізнесу, надання консультацій та практичних порад, а також налагодження ефективної співпраці органів державної влади та бізнесу.

Програма діє на постійній основі, заходи проводяться щонайменше кожні два тижні.
У рамках програми вже проведено два практичні семінари та майстер-клас для молодих підприємців:
9 березня – «Особливості застосування Закону України «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування»;
23 березня – «Особливості впровадження Податкового кодексу України для фізичних осіб-підприємців»;
31 березня відбувся майстер-клас для підприємців за участю заслуженого економіста України, президента Спілки податкових консультантів Леоніда  Рубаненка. Учасники майстер-класу отримали можливість у неформальних умовах поспілкуватися з успішними та відомими бізнесменами, поставити нагальні питання, отримати рекомендації щодо організації та ведення власної справи.
Головною особливістю вказаних заходів є те, що семінари проводять фахівці-практики – представники установ, що безпосередньо відповідають за реалізацію державної політики у сфері підприємництва.
У найближчий час планується організація прямого транслювання семінарів в мережі Інтернет для тих, хто не може бути безпосередньо присутнім на заходах, насамперед, підприємців з області.
Проведення наступного заходу заплановано на 6 квітня 2011 року – семінар «Проведення перевірок контролюючими органами». Місце проведення: пл. Свободи, 5, Держпром, 7 під’їзд, 3 поверх, Головне управління економіки Харківської облдержадміністрації, зала засідань.