Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харкові відкрилося крите хокейне поле «Салтівський лід»

У Харкові відкрилося крите хокейне поле «Салтівський лід»

31 березня в Харкові відбулася урочиста церемонія відкриття нового критого хокейного поля «Салтівський лід». Участь у заході взяли голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін, голова Харківської облради Сергій Чернов та Харківський міський голова Геннадій Кернес.

На новому хокейному полі буде проводиться навчально-тренувальна робота з вихованцями 3-х відділень (хокею з шайбою, шорт-треку, фігурного катання на ковзанах), шкільні, міські та обласні змагання, а також змагання всеукраїнського, міжнародного рівнів. Крім того, буде проводитись навчання катанню на ковзанах вихованців дошкільних закладів, учнів загальноосвітніх шкіл, шкіл-інтернатів для дітей сиріт та позбавлених батьківського піклування міського та обласного підпорядкування.

Щоденно на ковзанці буде проводитися навчально-тренувальна робота для 3 груп підготовки вищих досягнень – 28 вихованців, 14 груп спеціалізованої базової підготовки – 129 вихованців, 8 груп початкової підготовки – 96 вихованців (усього 25 груп, 253 вихованця). В споруді очікується постійний режим роботи з 8.00 до 23.00. Щоденно після закінчення навчально-тренувальної роботи та вільний від занять час мешканцям міста планується надавати платні послуги. Кошти, отримані від платних послуг, планується направити на утримання приміщень об’єкту та проведення поточних ремонтів.